Fem timers tv-show til ofrene for ekstrem fattigdom

Der er topstjerner på scenen, berømtheder i callcentret, royalt besøg fra H.K.H. Kronprinsen og H.K.H. Kronprinsessen og et helt nyt værtspar i spidsen, når Danmarks Indsamling for 10. gang kulminerer i et kæmpe tv-show på DR1 lørdag – direkte fra Tivolis Koncertsal.

 Under overskriften ’10 år mod fattigdom’ sætter Danmarks Indsamling i år ind mod ekstrem fattigdom. Den slags fattigdom som fører til sult, sygdom og fejlernæring for millioner af familier, der lever i verdens mest udsatte områder.

Lise Rønne og Ulla Essendrop er det helt nye værtspar i front, der med sikker hånd skal styre slagets gang, når DR1 sender hele fem timers show direkte fra Tivolis Koncertsal. Det er her Danmarks Indsamling kulminerer efter en måned med fokus på verdens fattigste. Et festligt opbud af danske stjerner står klar på scenen til at underholde publikum og seere, i et mix med vedkommende historier fra de ’stille katastrofer’ ude i verden.

 Christoffer, Mads Langer og Citybois

Christoffer byder seerne på en Danmarkspremiere på sin spritnye single ’Limousine’, hvor han bliver ledsaget af den norske rapgruppe ’Madcon’. Udover det spiller Christopher også et covernummer – ’Love Yourself’ – af det store forbillede Justin Bieber.

Der er også Danmarkspremiere på Mads Langers store nye hit ’3 AM’, og så kommer CityBois og smelter de unge pigehjerter med deres sang ’Ridin’. Der er dog også noget for det mere modne publikum, når ’More Jacks’ med Keld Heick, Jesper Asholt, Jesper Lohmann, og Stig Rossen laver et “Four Jacks-medley”.

Gode grin, sjove konkurrencer og berømtheder i callcenteret

Aftenen byder også på en række berømtheder på slap line, der vil sørge for at seere og publikum midt i alvoren også får et godt grin i løbet af aftenen. Mændene fra den populære DR1-serie ’Rigtige mænd’ kommer bl.a. ind i Tivolis Koncertsal og ofrer sig for sagens gode tjeneste. Mændene skal deltage i en række forskellige lege, der skal teste om de rent faktisk er ’rigtige mænd’. Og derudover byder aftenen på adskillelige overraskelser og unikke oplevelser. Blandt andet Keld og Hilda Heick som man aldrig har set dem før.

V+ªrter_Danmarks Indsamling 2016_Bjarne Hermansen, DR

Danmarks Indsamling kulminerer med et stort indsamlingsshow på DR1 Koncertsal lørdag den 6. februar 2016 kl. 19.00. Her styrer Lise Rønne og Ulla Essendrop slagets gang direkte fra Tivolis Koncertsal. Foto: Bjarne Hermansen, DR